http://www.matthiaswengelin.com/roulette-computer-iphone-app-android-apk/

7 Nov

Då var snart första veckan med lite strukturerad träning avklarad! Den har bestått av det ”vanliga” när det gäller vinterträning; lite gym, testcykel och ute-cykling. Känns bra att vara igång igen och försöka hitta nya träningsvägar efter att ha gjort klart flytten från Skara till Örebro. Som tur är finns det många som cyklar här uppe och kan visa mig runt så jag slipper yra bort mig alltför mycket.. 

 

Första passet i tc-rummet

 
Som vanligt under oktober månad är det mycket som ska fixas för att få ihop kommande säsong,burkar försöka få det mesta klart då den perioden är lite lugnare träningsmässigt. Nu är det lite saker kvar att fixa men det borde bli klart de närmsta dagarna hoppas jag. 

Specialized Crux

 Cykelspecialisten/Specialized Conceptstore fixade ju fram en schysst cykelcross åt mig också! Planen var att hinna köra en del innan SM i Stockholm. Tyvärr blev det bara ett race innan SM och det var i Göteborg där jag slutade 5:a. Åkte upp till Jeppe dagen innan SM och blev bjuden på fin mat hos han mor&far, vi hann såklart med lite hets-pingis också…perfekt uppvärming inför racet! 😉 Själva tävlingen gick bra,fick en fin start och tog täten efter ett varv tror jag,fick en liten lucka som höll nästan ett varv innan de andra var ikapp. Ut på varvningen på till 3-4 varvet blev jag tryckt ut i kravallstaket och vurpade lite (cykeln tog den hårdaste smällen då jag lyckades hålla mig på fötterna). Körde på för att försöka ansluta till täten igen men upptäckte ganska snabbt att växelörat hade fått en rejäl smäll och växeln pekade nästan rätt in i hjulet… Trots att jag hade fått låna en reservhoj av Anton Olstam som fanns i meckzonen så fortsatte jag att köra,hade lite för mycket adrenalin i kroppen för att tänka klart tror jag.. Det resulterade såklart i att när jag anslöt till täten trassla växeln in sig i hjulet,som tur var höll allt och jag kunde bryta ut den och köra resterande del av racet. Nackdelen var att några växlar slutade fungera så de lättaste gick inte att använda,men efter att ha anslutit till täten en andra gång vågade jag inte chansa att stanna och byta cykel,trodde inte jag skulle orka köra ikapp en tredje gång så det fick helt enkelt hålla. På nästa sista varvet gick Calle upp i täten och höjde farten i ett parti där jag och han var lite snabbare än de andra,jag gick upp för att hjälpa till med farten och ut på sista varvet hade jag fått några sekunders försprång som jag lyckades hålla hela vägen in! 

Supernöjd över min tredje mästartröja den här säsongen!!!  

foto: jeppman.com

  

foto: jeppman.com

  

foto: jeppman.com


matchade oakley-brillorna med både hojen och kläderna

 

Inga kommentarer ännu

Skriv ett svar