online roulette real money best apps ever

9 jul

Då var det dags att återuppliva hemsidan och ge er något att läsa!

Var ett tag sen jag skrev något här,har inte känt för att skriva något utan uppdaterat mer på instagram/twitter/facebook istället. Har hunnit med en hel del roliga saker senaste tiden; varit i Baku och deltagit i European Games (slutade på en 15:e plats), spenderat midsommar uppe i Järvsös bikepark, cyklat landsvägs SM (kanske inte så kul,men ändå 😉 ) och till sist så var jag den gågna helgen i Lenzerheide och körde världscup på en grym bana!

European Games var en grym upplevelse, superglad över att SOK/Cykelförbundet gav mig chansen att få uppleva det! Gjorde årets bästa tävling också vilket var bra tajming! Resultatmässigt sett så kanske det inte var superbra,genomförandet var däremot grymt! En grej som var lite speciellt med tävlingen där nere var att vår bana gick ovanför skyddsvallen från skjutbanan,så skyttarna sköt mot oss när vi cyklade…det var en annorlunda upplevelse… 

 

Midsommar spenderades i Järvsö tillsammans med Jesper och Annie. Lätt en av det roligaste helgerna hittills den här sommaren! Mycket rolig cykling på grymma leder tillsammans med trevligt folk,blir inte mycket bättre än så!  

foto: jesper andersson

 

Sen körde jag landsvägs SM efter att ha laddat upp med cyklingen i Järvsö. Jag har väldigt svårt se det roliga i att nöta asfaltsvägar som ser precis likadana ut i 19 mil,asfalt är asfalt och inte så spännande. Däremot var det jäkligt kul att vara en del av ett team! Körde tillsammans med det grymma gänget i Team Tre Berg,fick en fin uppgift som jag lyckades sköta genom hela racet vilket jag är jäkligt nöjd med! Att teamet vann tävligen genom Alexander Gingsjö gjorde också att lagets mål nåddes.

foto: sophie sundström

 
Helgens tävling i Lenzerheide var grym! Banan var en av de bästa jag kört och den klättrar högt upp listan över roligaste ställen att tävla på. Det bjöds också på riktigt grymt väder med stekande sol,var nästan lite väl varmt men så länge man får i sig vätska så går det bra! Tyvärr blev jag krasslig dagen innan racet,vaknade med halsont och var sängliggandes hela lördagen… Det gjorde att halsontet försvann och under söndagens morgon-rull så kändes det tillräckligt bra för att starta,hade lite lätta förkylningssymptom bara. Första tre varven gick jävligt tungt,sen vaknade kroppen och sista tre kändes riktigt bra! Blev dock avplockad så på det viset var tävligen ingen höjdare,men skit samma! Känslan jag hade i slutet av tävligen var grym och den tar jag med mig till kommande race!! Fick placering 71 på tävlingen. 

foto: patrik eklund

 
Nu är jag tillbaka i Sverige och kurerar mig från förkylningen! Som det känns nu kommer jag vara okej för start till helgens C2-tävling i Tibro. Var där och testade banan i tisdags med ett grymt gäng från både Hjo och Skövde. För oss som kommer ifrån Säter så kommer banan kännas som hemmaplan, vilket är grymt kul! Samma stuk på stigar/natur och skönt flyt runt varvet. Ingen svår cykling men det finns några branter och skrå-körningar som kommer blir utmanande nu efter att det har regnat en del. 

Apropå banor och hur olika dom kan se ut så är  det här en grej jag ofta får höra från andra: ”den här banan passar inte dig alls..” eller ”kul att du kunde köra bra på den där banan,det var ju inte alls din typ av bana..” . Tycker det är ett väldigt intressant fenomen, förr när jag var yngre och körde i juniorklassen fram till första åren i u23 så kunde jag ta åt mig och börja fundera när jag fick höra såna här saker. Men nu blir jag mest full i skratt, för det är lite fränt ändå att vissa personer verkar veta mer om vad jag gillar för banor och vad som passar min ”åkstil” än jag själv gör. Det här kan man få höra från både såna som tävlar och såna som bara står bredvid banan. Senast jag fick höra det här var efter Baku: ”kul att du kunde prestera så bra på bana som inte alls passade dig..”  Så till er som också får de här fina kommentarerna,gör inte som jag gjorde i början och ta åt er. Tro på er grej och gasa! Sen kan vi skratta tillsammans åt de här pajaserna som ”vet allt”… 😉

Inga kommentarer ännu

Skriv ett svar