http://www.matthiaswengelin.com/star-casino/

12 maj

danmark - jeff ravn

Foto: Jeff Ravn

Helgens race i Kolding var fortsatt ett litet steg i rätt riktning! Körde i mål som 9:e man i det riktigt starka startfältet. Vurpade ute på första varvet och tappade en hel del mot de andra, innan vurpan låg vi tillsammans i en stor tätklunga. Efter kraschen lyckades jag sakta men säkert arbeta mig upp genom fältet igen, var nog nere på en 15:e plats innan jag lyckades ta mig upp och bli 9:a. Banan i Kolding var grym,välbyggd och det fanns något utmanande för alla! Efter att ha sett några olika banor och arrangemang i Danmark så är det lätt att förstå varför dom har så många bra mountainbikeåkare på gång  som är med och slåss i toppen på sina respektive klasser.

En annan grej som vi gick ut med idag är att både jag och Axel kommer delta i ”Jörgens Livslopp” där vi med hjälp av vår cykling kommer skänka pengar till cancerforskningen! Läs mer här: Wengelin & Lindh – Livsloppet

Foto: Jeff Ravn

Foto: Jeff Ravn

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag ladda om inför helgens race på svensk mark i Vårgårda! Kommer bli ett bra race med väldigt många bra cyklister på startlinjen… Ska bli skönt att slippa långa resorna för en helg, efter söndagens race bilade vi hem 60 mil direkt efter målgång….
Hoppas ni kommer delta i Jörgens Livslopp och att vi ses på söndag i Vårgårda!

Inga kommentarer ännu

Skriv ett svar