Rolig nyhet!

29 apr

Idag blev det officiellt att jag,tillsammans med Jenny och Emil, blivit uttagen till Baku European Games! Det var en riktigt kul nyhet och välkommen boost för självförtroendet! Det är första gången det arrangeras ett kontinentalt spel för oss européer. (Typ ett mini-OS bara för oss européer) De andra kontinenterna har sina motsvarigheter som Pan American Games,Asian Games och African Games. Ni kan läsa mer och kika på hela truppen HÄR.

Annars så rullar säsongen på,har varit galet mycket flängande senaste tiden och just nu är både huvud och kropp ganska nerkörda. I helgen tävlade jag i Österrike,hade lite förhoppningar om att plocka några poäng och göra ett bra race då banan passade mig ganska bra. Den bestod i stort sett bara av riktig stig,brant uppför och brant utför. Det här var lätt en av det roligaste och hårdaste banorna jag kört på väldigt länge! Jag startade bra och låg med inom top 15 de första varven, efter att ha vridit ur foten i ett dåligt läge precis innan ett drop så höll jag på att vurpa. Men som tur var så höll jag mig på hjulen och satte mig hårt på sadeln istället,det resulterade i att den pekade rätt upp vilket ställde till en del problem. Efter lite strul med det och två varv med sadeln lite pekande uppåt deppade ryggen ihop och jag tog beslutet att stanna i techzone för att fixa problemet,det resulterade i att jag tappade ytterligare några placeringar och tempo… Tyvärr var inte det här de enda problemen under racet i söndags,min högra axel krånglar lite då en muskel har blivit irriterad och svullnat upp vilket resulterat i att den ligger i kläm mellan skelettet. Kunde inte stå på fullt varken utför eller uppför en bit in i racet och fick nöja mig med en 29:e plats. Tar med mig några positiva saker trots det struliga racet. 

Axel börjar kännas lite bättre nu,har hållit mig inomhus på TC:n och bara rullat väg utomhus. På lördag blir det race på hemmaplan igen,ska köra Lidingöloppet som jag vann första upplagan av. Ska bli kul att åka upp dit och träffa allt folk man inte sett sedan förra säsongen! Verkar bli ett bra startfält vilket alltid är kul så hoppas vi ses ute på Lidingö på lördag! Vi i SCS Racingteam kommer ha lite tält och annat på plats så det är bara att kika förbi och snacka lite! 

  

Inga kommentarer ännu

Skriv ett svar