Solsken och matförgiftning

23 mar

Idag visade sig solen för första gången här i Benalmadena! Tyvärr fick inte hela gänget njuta av det fina vädret då gårdagens middag troligtvis innehöll någon skit som gav alla, utom jag och Ida Jansson, matförgiftning…. Riktigt värdelöst, hela gänget har lega däckade medan vi cyklade. Vansbro cykelgymnasium är också här,tyvärr råka dom ut för samma skit under gårdagen så totalt är det nog 14 pers av oss svenska cyklister som ligger däckade… Själv så håller jag tummarna och är jäkligt försiktigt med vad jag stoppar i mig,hoppas jag slipper den där skiten..! 

 

Dagens pass var i alla fall riktigt fint! Hamnade på några grymma grusvägar och endruospår uppe i bergen,riktigt skönt att slippa trafiken! Vädret var som sagt fint och solen sken nästan hela passet,började regna lite lätt efter att jag kommit tillbaka till hotellet. Får se vad som händer imorn,troligtvis är det lite intervaller som ska köras. Mest av allt hoppas jag att resten av gänget piggnat till så pass att dom kan hänga med ut lite lugnt på cyklarna. Blir alltid lite roligare med nya stigar om man har några att hetsa lite utför med och testa nya spår! 

 

Inga kommentarer ännu

Skriv ett svar